Buat RM62 Ribu Dengan Bisnes Dropship Shopee

Buat RM62 ribu dengan bisnes dropship Shopee

Adakah anda nak cari panduan untuk memulakan bisnes di internet bagi menambah cabang pendapatan? Buka saja laman carian Google pun sudah ada macam-macam panduan nak buat bisnes. Tak semua panduan bisnes mudah dipelajari dan dipraktikkan. Ada panduan yang mengajar anda ilmu-ilmu teknikal, tapi bukan itu yang anda perlukan.

Walau bagaimana pun tak semua panduan ajar bab-bab teknikal. Ada panduan bisnes yang terang-terang menunjukkan anda dari A – Z untuk bab teknikal. Usah risau sebab anda diajar, bukan kena buat sendiri. Tak mungkin anda akan dibiarkan selepas mendapat sesebuah panduan, contohnya panduan bisnes dropship Shopee.

 

buat RM62 ribu dengan bisnes dropship Shopee
Contoh pendapatan di Shopee untuk bulan Januari 2021.

 

Apakah contoh panduan yang boleh dipercayai?

Seperti yang anda sedia maklum, ada orang buat RM62 ribu dengan bisnes dropship Shopee. Boleh dikatakan mereka mendapatkan panduan yang 70% tepat, terbukti dan berhasil untuk anda buat duit di platform Shopee. Jika beli panduan dan simpan tanpa berbuat apa-apa, memang tak ada hasilnya.

Sekiranya anda beli panduan dan tidak sabar, hasilnya tetap tak menjadi. Buat sekali mungkin belum nampak bayang, tapi lepas beberapa kali pasti berhasil juga. Kena tengok apa langkah-langkah yang ditunjukkan. Boleh jadi ada bahagian yang anda terlepas pandang dan tak buat.

 

Panduan bisnes apa yang paling sesuai?

Anda boleh mula dengan belajar buat duit di Shopee. Platform yang sudah sedia ada lebih mudah digunakan sebab ramai orang yang sudah berjaya buat duit di Shopee. Jadikan Shopee sebagai tapak permulaan sebelum anda cuba platform yang lain.

Sebenarnya, memang banyak kelebihan buat bisnes di Shopee. Sebab itu ramai orang berpusu-pusu buat duit di situ. Contohnya adalah seperti di bawah.

1. Beroperasi 24 jam tanpa henti. Anda boleh gunakan platform Shopee untuk buat duit 24 jam, 7 hari seminggu. Tak perlu tunggu ada laman web. Senang bukan? Waktu anda tidur pun kedai anda di Shopee masih beroperasi.

2. Sistem bayaran atas talian. Dulu kalau beli barang, nak kena beratur untuk bayar di ATM. Lepas itu hantar slip pembayaran ke emel atau WhatApps. Dengan adanya platform Shopee, pelanggan boleh bayar secara online.

3. Penghantaran barang percuma. Shopee telah bekerjasama dengan beberapa syarikat kurier untuk menghantar barang yang dibeli secara percuma. Ada cara-caranya untuk menebus tawaran ini kerana bukan semua penjual di Shopee akan dapat peluang ini.

 

Apa panduan yang sesuai untuk buat bisnes Shopee?

Untuk mulakan bisnes Shopee atau buat dropship Shopee, anda boleh rujuk panduan video bisnes Shopee yang saya cadangkan di bawah :

 

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Shopee <<–

 

Ia dihasilkan bukan sekadar teori, tapi dari salah seorang usahawan yang sudah terbukti membuat banyak jualan di Shopee. Selain itu, anda juga akan dapat senarai 500 produk yang boleh digunakan untuk buat dropship.

Email Marketing by Benchmark

3 Jenis Bisnes Dengan Modal Rendah Untuk Diusahakan Masa Pandemik

3 jenis bisnes dengan modal rendah untuk diusahakan masa pandemik

Ramai orang hilang kerja bila Covid 19 melanda. Bagi yang masih bekerja dan menerima gaji penuh, anda memang bernasib baik. Ada 3 jenis bisnes dengan modal rendah untuk diusahakan masa pandemik yang boleh anda usahakan untuk menambah pendapatan.

 

3-jenis-bisnes-dengan-modal-rendah-untuk-diusahakan-masa-pandemik
Ada banyak bisnes yang boleh dibuat masa pandemik. Cari panduan yang betul untuk elakkan kerugian berpanjangan.

 

Bagi mereka yang terjejas atau yang sudah tiada pendapatan, anda masih punya harapan untuk menambah pendapatan. Sentiasa percaya ada peluang untuk anda usahakan selagi hayat dikandung badan. Di bawah ini kami sertakan 3 jenis bisnes yang anda boleh buat tanpa modal yang tinggi :

 

1. Bisnes dropship. Anda hanya perlu buat promosi, ambil tempahan dan hantar kepada pembekal. Mereka akan uruskan penghantaran. Anda tak perlu simpan stok.

Dapat untung boleh guna untuk simpanan dan buat belanja keluarga. Di bawah ini adalah contoh panduan bisnes dropship yang anda boleh rujuk :

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes dropship <<–

 

2. Bisnes affiliate. Bisnes ini memerlukan anda jual produk digital seperti ebook, video dan e-course. Tak jauh beza dengan dropship malah anda boleh dapat komisen sehingga 50% dari harga produk.

Di sini anda boleh lihat contoh panduan bisnes affiliate dan macam mana nak sertainya :

–>> panduan nak mulakan bisnes affiliate <<–

 

3. Bisnes makanan dan minuman. Waktu PKP diperkenalkan, ramai di antara jiran-jiran kita sudah mula menjalankan bisnes makanan. Boleh tempah tengahari, petang mereka hantar.

Kalau anda nak mulakan, boleh belajar dahulu masak-memasak atau upah seseorang untuk masakkan makanan untuk anda jual.

Tak perlu risau macam mana nak promosi. Group WhatApps kan ada. Boleh share apa bisnes yang anda buat dalam group taman, group alumni & group kawan sekolah. Belum cuba belum tahu.

Tengok sahaja di laman sosial, setiap hari ada sahaja rakan-rakan yang meletakkan iklan di group iklan, group taman, group negeri, group daerah dan sebagainya. Bagi yang bijak, mereka akan beriklan dengan cara bercerita.

 

Semoga maklumat yang saya sertakan ini bermanfaat untuk anda. Saya sendiri melakukan bisnes affiliate untuk menambah pendapatan. Mungkin pada orang lain tidak banyak, tapi bagi saya ia amat bermakna.

5 Tips Untuk Anda Merancang Kewangan Semasa Pandemik

5 tips untuk anda merancang kewangan semasa pandemik

Dalam artikel kali ini, kami nak kongsikan 5 tips untuk anda merancang kewangan semasa pandemik. Maklumlah, boleh dikatakan semua orang terkesan dengan Covid 19. Pendapatan bulanan yang diperolehi dah tak sama macam dulu-dulu.

 

5 tips untuk anda merancang kewangan semasa pandemik
Masalah yang datang semasa pandemik menyulitkan banyak perkara termasuklah isu kewangan.

 

Ada orang yang dah hilang kerja, terpaksa berniaga untuk cari pendapatan. Tak siapa tahu bila pandemik ni akan tamat. Oleh itu, anda rancanglah kewangan dengan sebaik yang mungkin.

1. Lihat duit masuk dan duit keluar. Pastikan anda tahu aliran tunai supaya tak berbelanja pada perkara yang tak perlu. Beli barang yang betul-betul perlu sahaja. Bukan kedekut, tapi kali ni anda kena berkira!

2. Wujudkan simpanan kecemasan. Usahakan untuk simpan duit 3 – 6 bulan gaji untuk digunakan masa terdesak nanti. Mungkin susah nak buat, tapi nak tak nak anda kena sediakan untuk kepentingan anda. Saya akan tunjukkan caranya di akhir artikel ni nanti.

3. Hentikan semua bisnes yang tak untung. Kalau anda ada buat bisnes yang beroperasi dalam keadaan rugi, hentikan. Usah bakar duit terlalu lama, anda perlu bina saluran pendapatan yang lain. Buang isu sentimental dan sayang pada bisnes yang tak mendatangkan pendapatan.

4. Bina bisnes yang ada fast cash. Banyak bisnes yang gulung tikar sebab tak boleh bertahan. Ada juga bisnes baru yang tumbuh macam cendawan lepas hujan. Ada masalah yang boleh jadi duit untuk orang lain. Cari peluang baru yang boleh anda gunakan untuk buat duit.

5. Tambah ilmu baru. Masa pandemik ni banyak melahirkan usahawan baru yang boleh buat duit sekelip mata. Salah satu sebabnya ialah mereka belajar dan buat ilmu bisnes yang dipelajari. Sebab itu mereka boleh dapat hasil yang lumayan.

 

Kami akui, pandemik ni dah banyak menyukarkan kita untuk bergerak dan bekerja macam dulu, tapi kita harus bijak untuk kawal kewangan diri sendiri. Mudah-mudahan anda boleh belajar sesuatu dari artikel kami pada kali ni.

Kalau anda tak berapa pasti macam mana nak mulakan bisnes dan buat promosi, sila lihat tonton video pada laman web di bawah :

–>> Cara tambah pendapatan dan promosi produk secara online <<–

Rahsia Dapat RM40,000 Berulang Kali Dengan Dropship

Rahsia dapat RM40,000 berulang kali dengan dropship

Kalau kami tanya, berapa lama yang anda perlukan untuk dapat kumpul wang RM40,000? Kalau anda simpan RM114 selama 30 tahun, baru dapat RM41,040. Bermakna anda kena simpan selama 360 bulan baru dapat jumlah tersebut.

Persoalannya, anda sanggup ke tunggu selama 30 tahun sebab nak simpan RM40,000?

Macam mana kalau kami tunjukkan cara yang lebih cepat dan tak payah tunggu sampai 40 tahun? Kalau umur anda sekarang 32 tahun, umur 62 baru dapat jumlah tersebut. Umur sudah tua barulah dapat merasa. Kalau mati awal, tak merasa lah kan…

 

Rahsia dapat RM40,000 berulang kali dengan dropship
Produk ini sudah banyak terjual dengan pantas dan mudah untuk dijual secara dropship.

 

Oleh itu, anda kena la cari jalan untuk dapatkan wang RM40,000 ini dengan cepat. Masa muda dan bertenaga inilah nak guna wang tersebut untuk berbakti pada keluarga, beli atau ubahsuai rumah dan paling tidak pun menunaikan haji dan umrah.

 

Ini rahsia bisnes untuk dapatkan RM40,000

Izinkan saya kongsikan rahsia ini dengan anda. Anda perlu buat bisnes dropship untuk buat duit RM40,000 ini. Anda perlu jual 1,176 unit produk baru dapat nilai RM40 ribu (jika untung RM34 seunit). Anda boleh pilih salah satu dari cara di bawah :

  • Jual 10 unit sebulan (1,176 unit/120 bulan) selama 10 tahun
  • Jual 20 unit sebulan (1,176 unit/60 bulan) selama 5 tahun
  • Jual 98 unit sebulan (1,176 unit/12 bulan) selama 1 tahun

Tak payah tunggu sampai 30 tahun, anda boleh dapat RM40,000 dengan cepat.

 

Nak untung dengan lebih cepat lagi?

Cari produk yang ada untung RM64 seunit. Anda perlu jual 625 unit untuk dapat RM40,000.

Sama juga, anda boleh pilih nak jual 10 tahun, 5 tahun atau 1 tahun. Pilih salah satu dari cara di bawah :

  • Jual 10 unit sebulan (625 unit/120 bulan) selama 10 tahun
  • Jual 20 unit sebulan (625 unit/60 bulan) selama 5 tahun
  • Jual 98 unit sebulan (625 unit/12 bulan) selama 1 tahun

Seronok kan kalau dapat RM40,000 dengan jual 52 unit produk sebulan! Lagi seronok kalau anda boleh jual 625 unit produk dalam masa 30 hari.

Bermakna anda bakal dapat RM40,000 berulang kali!

Tapi itulah, nampak mudah tapi tak juga susah nak buat. Perkara yang penting ialah anda boleh cari produk yang betul-betul boleh buat untung walau pun secara dropship.

 

Jual produk dropship yang hangat di pasaran

Perkara ini memang tak boleh cerita secara umum. Nak dapat untung sampai RM40,000 kena la belajar buat dropship. Oleh itu, kami nak beri tawaran pada anda untuk buat bisnes dropship.

Anda hanya perlu daftar dengan link di bawah dan akan dibawa masuk ke dalam group bisnes dropship yang akan dipimpin oleh 2 orang sifu yang akan membantu anda untuk memulakan bisnes dropship.

 

–>> klik sini untuk join bisnes dropship dengan kami <<–

Email Marketing by Benchmark

Group Telegram Bisnes Dropship Shopee

Group Telegram bisnes dropship Shopee

Ramai orang yang mencari group Telegram bisnes dropship Shopee untuk belajar menambah pendapatan, namun tak banyak group telegram bisnes Shopee yang boleh membantu menyalurkan maklumat dengan berkesan.

Bagi admin group Telegram bisnes dropship, mereka menyediakan group yang ekslusif untuk ahli yang berbayar sahaja. Yuran yang dikeluarkan merupakan satu tanda kesungguhan untuk belajar bisnes dropship tersebut.

 

group telegram bisnes dropship shopee
Salah seorang peserta yang sudah berjaya buat 1,000 jualan di Shopee.

 

Kelebihan daftar group berbayar bisnes Shopee

Group Telegram percuma memang ada, ia diwujudkan untuk mengumpul prospek yang berminat untuk belajar dan seterusnya membuat keputusan untuk sertai group yang berbayar.

Ini adalah salah satu group Telegram bisnes untuk belajar dropship Shopee :

–>> Group Telegram bisnes dropship Shopee <<–

 

Jika anda menyertai group Telegram bisnes Shopee di atas, anda akan dapat :

  • Tools Smart Auto Follow Targeted Shopee (bernilai RM197) khas untuk mencari sehingga 100 prospek di Shopee dengan pantas.
  • Tools Smart Keyword (bernilai RM50) untuk dapatkan idea menulis nama dan produk dengan sepantas kilat.
  • Sistem Smart Monitoring FTS (bernilai RM150) untuk memantau stok barang jualan.
  • System Smart Outsourcing untuk mudahkan anda menguruskan pembungkusan dan menghantar barang.

 

Kenapa ada group Telegram yang berbayar?

Ini adalah satu kenyataan. Jika sesuatu perkara itu diperolehi secara percuma, mereka akan kurang menghargainya. Sebagai satu tanda kesungguhan, yuran belajar harus dikeluarkan supaya mereka yang menyertainya benar-benar serius untuk belajar bisnes dropship Shopee.

Dalam group berbayar, ada kelebihannya yang tersendiri, seperti boleh bertanyakan soalan, minta pendapat dan bonus seperti senarai produk dropship yang boleh anda sertai. Anda juga boleh mendapatkan tips bagaimana nak buat jualan di Shopee dengan konsisten.

 

Channel Telegram percuma bisnes Shopee

Walau bagaimana pun, ada satu channel Telegram bisnes Shopee percuma untuk anda sertai. Ada beberapa koleksi video percuma sebagai pratonton sebelum membuat keputusan untuk menyertai group berbayar.

Buat permulaan, anda boleh sertai group Telegram ini dahulu sebelum membuat keputusan untuk menyertai group yang berbayar.

Dari masa ke semasa, admin akan mengemaskini video dan tips-tips yang anda perlukan untuk terus kekal berjaya dalam bisnes Shopee.

 


Email Marketing by Benchmark


Tips Dapatkan 100 Tempahan Sehari Di Shopee

Tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee

Setiap hari ramai orang yang berniaga akan mencari jalan macam mana nak praktikkan tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee. Ada orang jual produk yang sama, jadi kena cari jalan untuk bersaing dengan peniaga yang lain.

Bagi yang baru nak mula, idea pula tak ada, produk tak ada untuk dijual, nak cari pembekal pun tak tahu, nak mula pun tak tahu, masa pula tak ada, masih jadi pelajar dan kerja pejabat tapi ada minat nak berniaga cari duit lebih.

Bagi yang sudah lama berniaga, 1,000 tempahan di Shopee memang nampak mudah. Bagi yang baru nak mula, memang tak yakin boleh buat atau tak. Bagi yang berpengalaman, setakat untuk 5 angka berniaga di Shopee memang petik jari saja.

Boleh jadi anda nak berniaga, tapi tak ada produk untuk dijual. Masuk dropship sudah macam-macam tapi satu barang pun tak terjual sebab tak ada permintaan.

 

Tips dapatkan 100 tempahan sehari di Shopee
Bukti salah seorang peserta yang buat lebih 50 jualan sehari.

 

Khas untuk anda yang betul-betul nak mula buat bisnes di Shopee…

Jika anda betul-betul baru nak mula atau newbie, panduan ini memang untuk anda. Kalau anda sudah lama berniaga di Shopee, maaf panduan ini memang bukan untuk anda. Sila cari panduan yang lain ya…

Kelas Smart Fast Track Shopee ini untuk anda yang :

  • Tak tahu nak jual apa di Shopee
  • Tak ada masa nak jual, sibuk atau masih belajar
  • Tak berapa suka hantar & balas WhatApps dengan pelanggan
  • Tak berapa ada duit untuk beli stok barang
  • Tak berjaya dalam bisnes setelah gagal berulang-kali
  • Memang serius nak berniaga sepenuh masa di Shopee

 

Apa beza panduan Shopee kami dengan panduan yang lain?

Anda pasti sudah pergi ke laman-laman web lain yang ada sediakan panduan, video dan kursus berkaitan dengan bisnes Shopee.

Setakat ini, apa yang diajar dalam panduan bisnes Shopee yang kami sediakan memang berbeza dengan kelas yang orang lain buat. Kalau ada pun cara asas nak buat bisnes Shopee.

Benda asas, anda tak payah beli mana-mana panduan sebab kalau tengok dekat laman web Shopee pun dah boleh buat sebab memang panduan dari Shopee sendiri pun cukup padat.

 

Tapi, apa yang membezakan kami dengan orang lain ialah…

“Strategi, Flow dan Tools yang kami gunakan untuk letupkan jualan di Shopee BELUM ADA dalam panduan yang lain…!”

Kami yakin dan pasti anda takkan jumpa tools ini di tempat lain.

 

Apa yang diajar dalam kelas Shopee ini?

Sistem pre order/dropship di Shopee – Kami tunjukkan cara kira kos supaya anda tak rugi, nak buat pusingan modal dengan pantas. Kami juga akan kongsikan macam mana kami uruskan berates-ratus parcel/tempahan sehari tanpa perlu ada produk sendiri.

1. Asas bisnes Shopee. Peringkat asas ini, kami tetap tunjukkan sebab ramai yang betul-betul zero dalam Shopee. Kami tunjukkan cara buka akaun Shopee Store siap dengan checklist supaya anda tak terlepas pandang. Benda ringkas tapi kalau salah setting nanti tak ada jualan dan tempahan yang masuk.

2. Cara buat kajian dan pemilihan produk. Lepas kedai Shopee siap, anda kena isi dengan produk yang mudah untuk dijual. Anda boleh tiru cara saya dan jual produk yang saya & team saya jual. Yang penting, anda jual produk yang betul-betul ada permintaan. Anda boleh belajar jual produk yang murah dengan harga yang tinggi.

3. Cara dapatkan bekalan produk dan pembekal tempatan. Bila anda dah tahu apa nak jual di Shopee, boleh mula cari pembekal tempatan (sebab nak cepat dapat stok). Bila bisnes dah naik, anda boleh dapatkan secara borong dari negara lain seperti China.

4. Ekstrak data secepat kilat. Anda nak dapatkan info produk dan masukkan dalam Shopee secepat mungkin? Orang lain jual software ini dengan harga RM400, tapi kami sediakan SHORTCUT secara percuma untuk anda!

5. Tools yang kami guna. Kami sudah laburkan ribuan ringgit untuk beli banyak software, sampailah kami jumpa satu software yang paling bagus dan stabil untuk anda gunakan masa berniaga di Shopee. Boleh cuba secara percuma dulu. Software ini boleh anda gunakan untuk ekstrak produk, boost produk, tambah follower, urus akaun Shopee dan banyak lagi.

6. Teknik masukkan produk dalam Shopee. Ada beberapa teknik dan tips untuk bagi pelanggan jumpa produk anda dengan mudah dalam Shopee. Ramai orang abaikan perkara ini sebab nampak remeh saja. Kami akan tunjukkan macam mana nak buat produk anda nampak murah walau pun harga jualan anda lebih tinggi.

7. Besarkan bisnes di Shopee. Dalam modul Fast Track ni kami nak ajar anda buat bisnes di Shopee dengan laju, sampai boleh bersaing dengan orang yang dah lama buat bisnes di Shopee. Yang penting usah laju awal-awal, nanti cepat mengah. Kena la bina stamina dahulu.

8. Cara dapatkan trafik. Ada cara percuma untuk dapatkan trafik untuk kedai Shopee anda. Guna cara percuma pun dah cukup kencang, jadi anda tak perlu keluarkan kos tambahan untuk buat iklan berbayar.

 

Apa yang anda boleh dapat kalau sertai kelas Fast Track hari ni?

Kami bongkarkan rahsia untuk anda dapatkan barang terus dari pembekal di China. Harganya jauh lebih rendah dan kos penghantaran yang dikenakan juga murah.

 

Kalau saya nak join sekarang, apa syaratnya?

Pertama sekali, anda kena sediakan laptop. Kalau guna smartphone, banyak perkara yang anda akan tertinggal sebab ada tools yang kena pakai di laptop. Guna computer desktop pun boleh.

Kedua, anda kena ada modal duit. Bila anda buat dropship, Shopee akan tahan duit anda sementara. Lepas pelanggan terima barang, barulah Shopee pindahkan duit pelanggan kepada anda. Mahu atau tak, anda kena ada duit untuk buat modal beli barang dahulu.

Selain itu, anda perlu sediakan duit untuk yuran kelas Fast Track. Berapa nilainya? Teruskan bacaan sampai tiba di akhir artikel ini…

 

Kelas Fast Track ini sesuai untuk semua orang ke?

Kalau anda jenis tak ada masa, nak jadi kaya dan dapat duit dengan segera atau sekadar nak masuk untuk risik rahsia, maaf kelas ini bukan untuk anda. Kalau anda sudah ada pengalaman yang bagus, tak perlu masuk kelas ini.

 

Kalau masih belajar atau kerja, boleh tak buat secara part time?

Kami akan tunjukkan Smart Way dan Smart Outsourcing, anda hanya uruskan satu bahagian dan sebahagian yang lain. Tak perlu buat semua sekali. Sehari fokus 1 – 2 jam dah cukup.

 

Walau bagaimana pun, kelas ini SUDAH DITUTUP…!

Kelas Shopee Fast Track ini sudah lama ditutup. Dalam setahun cuma buka 3 atau 4 kali sahaja. Sebab masa untuk kami mengajar amat terhad. Cuma kali ni, kami nak bagi anda satu peluang terakhir…

Kami dah gabungkan semua modul yang lengkap dalam bentuk rakaman. Kami nak mudahkan semua peserta terdahulu rujuk semula apa yang dah kami ajar dan bagi peluang untuk anda belajar bisnes Shopee.

Dalam panduan yang dirakam, anda hanya perlu lihat dan ikut apa tugasan yang kami bagi. Kami buat keputusan untuk keluarkan panduan video ini sebab ramai yang terlepas peluang untuk masuk kelas Fast Track kami.

 

Berapa yuran yang saya perlu laburkan untuk dapatkan rakaman panduan Fast Track Shopee ini?

Kami sudah laburkan banyak wang untuk belajar dan praktikkan ilmu bisnes Shopee. Siapa yang pernah masuk kelas kami sebelum ini, memang kami kenakan harga ratusan ringgit.

Ada peserta yang mencadangkan kami letak RM500 untuk kelas ini, tapi untuk bagi peluang pada semua orang yang betul-betul berminat nak tambah income, nak ubah hidup, nak bebas kewangan, kami letakkan yuran pada harga mampu milik.

Kami letakkan yuran setakat RM150 sahaja, sebab kami betul-betul nak bantu anda.

Kalau anda rasa nilai ini terlalu tinggi, anda rasa kelas lain nampak lebih murah, panduan Shopee lain ada yang berharga bawah RM100, anda boleh buat pilihan…

Sebab kelas Fast Track Shopee ini jauh lebih istimewa. Kami bagi anda portal untuk tonton modul yang kami ajar, masukkan dalam Support Group dan yang paling hebat lagi… kami buat Live Discussion dalam Facebook setiap minggu! Anda boleh tanya apa-apa perkara masa itu.

Kami juga akan ajar anda macam mana nak borong barang di China. Sepatutnya, kelas ini kena buat berasingan dan dikenakan yuran RM100 lebih, tapi kalau anda join sekarang, kami ajar anda tanpa sebarang bayaran, PERCUMA.

 

Tips dapatkan 1000 tempahan sehari di Shopee
Tak mustahil anda boleh buat sampai 1,000 jualan di Shopee.

 

Tak cukup? Ada lagi hadiah untuk anda…

Nanti kami tambah 4 bonus tambahan + sistem hebat iaitu :

1. Tools Smart Auto Follow Targeted Shopee (bernilai RM197). Setakat nak dapat 100 prospek di Shopee memang tak ada hal dengan tools ini.

2. Tools Smart Keyword (bernilai RM50). Dengan tools ini anda boleh dapatkan idea untuk tulis nama dan penerangan produk dengan mudah.

3. Sistem Smart Monitoring FTS (bernilai RM150). Sistem ini boleh memantau stok barang yang dah habis dijual, jadi anda tak perlu periksa satu-satu sebab sistem ini berjalan secara automatik.

4. System Smart Outsourcing. Ini khas untuk anda yang tak ada kesempatan nak bungkus barang atau pergi pos barang ke kurier. Ikut cara ini, ada orang lain yang akan bungkuskan barang dan poskan barang untuk anda.

 

Semua perkara dan tools yang kami tawarkan pada anda bernilai RM697, tapi anda cuma perlu keluarkan kos sebanyak RM150 sahaja kalau anda tempah SEKARANG.

 

–>> saya nak panduan Fast Track Shopee sekarang <<–

 

Email Marketing by Benchmark

Buat Dropship Shopee Sebulan RM11 Ribu Tanpa Henti

Buat dropship Shopee sebulan RM11 ribu tanpa henti

Ada individu yang tak berapa pandai komputer berjaya buat dropship Shopee sebulan RM11 ribu tanpa henti. Buat dropship Shopee sahaja, boleh cecah jualan RM8,000 hingga RM12,000 sebulan. Jumlah tersebut sudah cukup lumayan untuk menampung kos sara hidup hari ini. Nak harapkan gaji bulanan belum tentu cukup makan. Nak menyimpan pun susah. Anda pula bagaimana, tak nak ke buat duit dengan platform Shopee?

Ada banyak cara untuk belajar buat duit dengan Shopee. Anda boleh dapatkan ebook bisnes Shopee, ebook Shopee percuma, ebook panduan Shopee dan ebook panduan part time Shopee untuk mencari pengalaman berniaga di Shopee.

 

buat dropship shopee RM11 ribu sebulan tanpa henti
Jangan kata RM8,000 malah RM11,000 sebulan di Shopee pun anda boleh dapat.

 

Kenapa nak buat dropship?

Sudah puas berjimat-cermat tapi tetap rasa tak cukup. Hari ini dapat gaji esok sudah habis buat belanja. Salah satu cara untuk tambah pendapatan ialah melibatkan diri untuk buat dropship di Shopee. Ia boleh dijalankan tanpa mengganggu kerja pejabat anda. Tak perlu penuhkan bilik anda dengan stok produk.

Panduan bisnes dropship yang terbaik haruslah dihasilkan oleh seorang ejen dropship itu sendiri. Hanya mereka yang berpengalaman dalam bisnes dropship layak mengajar anda buat dropship. Selain itu, anda yang baru nak mula perlukan panduan yang benar-benar membantu anda langkah demi langkah untuk buat dropship di Shopee.

 

Senarai barang dropship yang laris dijual

Untuk menjual di Shopee, anda perlu mencari senarai produk panas yang boleh dijual. Di sinilah senarai pembekal produk perlu ada. Anda hanya terus gunakan senarai pembekal yang sudah tersedia untuk bermula.

Jika anda seorang yang mengalami masalah kekurangan modal untuk dapatkan stok, kekurangan masa untuk bungkus dan hantar barang, tiada tempat untuk menyimpan barang, tak mahu masa kerja terganggu dan mahu bekerja dengan masa yang fleksibel, maka panduan dropship Shopee adalah pilihan anda.

 

Jana pendapatan sebagai dropshipper sahaja

Tetapi jika anda sudah ada pendapatan RM20,000 sebulan, rasa selesa dengan hidup sekarang, malas dan tak mahu berubah, maka panduan ini tidak sesuai untuk anda. Berniaga di Shopee bukanlah sekadar duduk diam dapat duit kerana anda akan ditunjukkan cara untuk jana pendapatan di Shopee walau hanya sekadar buat dropship sahaja.

Anda bebas memilih masa untuk berniaga sama ada nak buat dropship secara sambilan. Tak mustahil suatu hari nanti anda boleh berniaga di Shopee sepenuh masa. Apa yang penting adalah tindakan dan usaha anda. Jika anda tak bertindak, orang lain akan merebut peluang ini.

 

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Shopee <<–

 

Email Marketing by Benchmark

Jualan Kencang Lepas Guna My Ads Shopee

Jualan kencang lepas guna My Ads Shopee

Bagi anda yang sudah ada pengalaman buat bisnes di Shopee, anda pasti sudah biasa dengar My Ads Shopee. Menurut pendapat pendiri bisnes, jualan kencang lepas guna My Ads Shopee pada kedai mereka. Selain dari teknik pengiklanan percuma, anda boleh guna My Ads Shopee untuk menjual barang di Shopee.

 

Jualan di Shopee mulai menurun

Bagi anda yang baru bermula dengan dropship Shopee atau sudah lama buat bisnes di Shopee, pasti anda pernah berdepan dengan situasi seperti tiada jualan walau pun sudah ada lebih dari 100 produk yang dijual dan angka jualan menurun. Dahulu boleh jual setiap hari, tapi sekarang jualan setakat 1 unit saja seminggu atau sebulan.

Situasi ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pernah bergelar peniaga, sama ada berniaga di kedai atau di berniaga di Shopee. Oleh itu, anda perlukan seseorang untuk menunjukkan jalan penyelesaiannya.

Anda perlu belajar menggunakan My Ads Shopee sebagai salah satu senjata untuk bangkit semula dari kegagalan. Bagi anda yang baru berniaga di Shopee, tidak menjadi satu halangan untuk anda sama-sama belajar guna My Ads Shopee.

 

Kenapa anda wajib guna My Ads Shopee?

Kalau anda nak naikkan jualan sepantas roket, My Ads Shopee adalah jawapannya. Sebelum itu, anda harus tahu rahsia untuk melonjakkan jualan kedai Shopee dengannya. Jadi, anda perlu kenal dahulu apa itu My Ads Shopee.

My Ads Shopee ini adalah kemudahan iklan berbayar yang diperkenalkan oleh Shopee. Anda perlu bijak membida kata kunci yang menjadi carian oleh pelanggan dalam Shopee. Anda hanya akan dicaj jika kata kunci tersebut di klik sahaja. Selain itu, iklan produk anda akan tersiar di laman pertama Shopee jika anda menggunakan My Ads Shopee.

Memandangkan ia adalah sebuah iklan berbayar, anda perlukan ilmu yang betul supaya kos iklan yang dilaburkan boleh memberi pulangan yang lumayan. Salah teknik nanti wang anda hangus, jualan pun tak ada hasil.

 

jualan-kencang-lepas-guna-my-ads-shopee
Ini adalah contoh paparan My Ads Shopee.

 

Apa itu My Ads Shopee?

My Ads Shopee menggunakan konsep prabayar, anda tambah nilai dahulu baru boleh jalankan iklan. Sebagai contoh, anda cari kata kunci “baju tidur baby”. Maka iklan yang bertanda dengan “Ad” adalah iklan My Ad Shopee. Senang saja nak buat iklan Shopee ini kalau sudah tahu caranya.

Masalahnya, banyak iklan yang dibuat mendatangkan masalah sebab tak dapat panduan yang betul. Oleh itu, anda kena belajar ilmu My Ads Shopee supaya dapat kurangkan kos iklan dan mendapatkan pulangan yang tinggi.

 

Salah iklan, produk tak laku

Kenapa kos iklan hangus? Salah satunya sebab iklan tersebut tersasar dari target yang sepatutnya. Kalau anda nak tahu, ada beberapa produk yang hangat untuk dijual menggunakan iklan My Ads Shopee. Kalau anda tak nak rugi dan mahukan keuntungan yang lumayan, belajarlah dari panduan video My Ads Shopee ini dengan segera. Support Group turut disediakan untuk membantu anda menjawab soalan dan permasalahan dalam My Ads Shopee, tanyalah apa-apa soalan sebab sokongan ini diberikan untuk seumur hidup!

Kos untuk memiliki panduan My Ads Shopee ini tidaklah setinggi mana, kalau nak dibandingkan dengan pulangan yang anda bakal perolehi. Terus dapatkan panduan video iklan Shopee sekarang!

 

–> klik sini untuk mendapatkan panduan My Ads Shopee <–

 

Email Marketing by Benchmark

Adakah Anda Tengah Pening Kepala Untuk Buat Duit?

Adakah anda tengah pening kepala untuk buat duit?

Saya pernah lalui perkara yang sama. Siang kerja pejabat, malam buat duit online. Masa dengan keluarga semakin renggang. Anak dan isteri sudah tidur, tapi saya masih lagi bersengkang mata. Adakah anda tengah pening kepala untuk buat duit?

Anda buat semua itu demi mereka, supaya anda dapat lebih masa dengan anak-anak, lebih masa dengan isteri, lebih banyak waktu bercuti, kurang tekanan hidup, lebih masa untuk berseronok, lebih banyak pilihan, senang cakap nak lebih banyak kebebasan hidup.

 

Adakah-anda-tengah-pening-kepala-untuk-buat-duit
Pening kepala sebab cari duit lebih baik dari pening kepala sebab tak ada duit.

 

Saya terfikir, sampai bila nak hidup macam ini?

Tiap bulan, tiap hari mengeluh sebab tak cukup duit untuk hidup. Banyak duit nak pakai, bayar yuran sekolah anak, duit sewa rumah, ansuran kereta, barang dapur dan duit minyak kereta. Belum masuk bil elektrik dan air. Nak hulur duit belanja pada emak ayah di kampung pun rasa semput.

Ada simpanan tak setiap bulan? Nak cari duit pun tercungap-cungap, nak menyimpan lagilah susah. Nak sara isteri dan anak-anak pun kena ikat perut. Nak bawa jalan-jalan jauh sekali, kalau ada pun setakat jalan tempat yang dekat-dekat saja. Memang ada hajat nak hidup senang, tak ada hutang macam orang lain.

Orang lain duduk rumah besar, kereta besar, boleh luangkan masa dengan anak-anak. Siap bagi duit untuk simpanan lagi. Setakat bawa keluarga jalan-jalan, itu benda biasa. Melancong luar negeri lagi. Masa anak-anak belum dewasa, masa inilah nak cipta kenangan sebelum mereka dewasa.

Ada hajat juga nak balik kampung selalu, tengok orang tua. Dulu masa kecil, merekalah tempat mengadu, mintak duit belanja sekolah. Sekarang, masa untuk balas semua budi ibu bapa yang membesarkan anda. Adakah anda tengah pening kepala untuk buat duit?

 

Semua orang ada masalah kewangan

Walau pun setiap tahun pakar-pakar kewangan beritahu, tahun ini teruk, tahun lepas teruk, boleh dikatakan sebenarnya kewangan memang teruk selalu. Inflasi akan naik setiap tahun, termasuk kos sara hidup. Untuk terus hidup, anda tak ada pilihan lain kecuali untuk mendapatkan duit.

Anda harus bijak untuk selesaikan masalah kewangan ini dengan mencari jalan keluar. Pilihan yang ada ialah cari pendapatan sampingan atau side income. Anda kerjalah di pejabat macam biasa dan jaga elok-elok. Ia adalah mata pencarian yang paling penting. Persoalannya sekarang, macam mana nak buat duit tepi tanpa mengabaikan kerja sekarang?

 

Anda boleh mula buat dropship di Shopee secara part time

Sebab ada seorang guru sekolah buat bisnes Shopee secara sambilan dengan jualan RM110,780.50 di Shopee. Ya, buat part time sahaja. Paling mengejutkan, guru sekolah ini tak keluarkan modal wang satu sen pun!

Apa rahsianya? Kalau anda sudah kerja dan nak buat bisnes part time, Shopee adalah platform yang tepat. Anda boleh mula buat dropship Shopee sebab anda hanya perlu buat jualan tanpa perlu beli stok, simpan stok dan buat penghantaran produk. Semuanya akan diuruskan oleh pemilik produk.

Tugas anda, jual produk di platform yang boleh menguntungkan anda, selepas tolak kos pos, penghantaran dan bayaran pembekal dengan harga dropship (kos). Sebaik-baiknya anda maklumkan pada pembekal terlebih dahulu dengan harga yang anda nak jual pada pelanggan.

Bila ada tempahan, anda perlu hantar tempahan dengan maklumat pelanggan dan bayaran pada pembekal. Mereka akan uruskan tempahan dan penghantaran pada pelanggan. Mudah bukan?

 

Buat dropship Shopee untuk tambah pendapatan

Sebab itu, saya cadangkan anda buat dropship Shopee. Ia sama macam Lazada, Ebay dan Lelong. Marketplace macam ini sering jadi tumpuan pengguna untuk menjual dan mencari barang.

Shopee macam sebuah pasaraya hiper contohnya Giant, Tesco dan Jaya Grocer tetapi barang-barangnya dijual secara atas talian. Banyak keistimewaan dan kelebihan Shopee yang nak ditulis, tetapi yang penting ialah jumlah pelawatnya seramai 15 juta orang akan datang ke Shopee atau purata seramai 500 ribu orang sehari!

 

–>> klik sini untuk dapatkan panduan bisnes Shopee <<–

 

Dalam pasaraya besar, setiap hari akan didatangi oleh orang ramai yang tidak putus-putus sehingga mencecah ribuan orang. Boleh bayangkan berapa ramai pengunjung yang akan datang singgah ke kedai anda. Sudah pasti ramai kan…

Boleh dikatakan setiap hari akan ada iklan dan promosi yang dilakukan oleh Shopee. Dari surat khabar, media sosial, YouTube dan banyak lagi. Di mana-mana sahaja akan ada iklan dari Shopee. Anda tak perlu keluarkan walau pun 1 sen untuk buat iklan sebab Shopee sudah iklankan untuk anda.

 

Ini bermaksud, anda dapat pelawat secara percuma setiap hari bila berniaga di Shopee. Anda bakal rugi teruk kalau tak buat duit dengan platform seperti Shopee dari sekarang. Kalau anda pernah jual barang di Instagram, Facebook dan WhatApps, kini tiba masanya untuk anda mula buat bisnes di Shopee.

 

Barang yang anda letak di Shopee memang senang nak jual. Di antara kelebihan bisnes Shopee adalah seperti berikut :

  • Mudah urus walau pun anda masih baru
  • Strategi pemasaran yang mudah dan percuma
  • Proses jual beli yang mesra pelanggan dan penjual
  • Boleh buat drosphip dan pre order (tanpa kos)
  • Guna telefon sahaja untuk listing produk secara borong

 

Kenapa nak kena buat bisnes di Shopee?

  • Sebab anda tak perlu pening kepala buat pemasaran
  • Tak payah balas WhatApps lama-lama untuk close sale
  • Orang pergi ke Shopee memang terus beli tanpa banyak soal
  • Buat iklan ikut kategori dan pantau jualan sahaja

 

  • Boleh buat kerja lain sementara tunggu tempahan masuk
  • Bila ada jualan terus proses tempahan sama ada hantar kurier atau maklumkan pada pembekal untuk buat penghantaran.
  • Shopee ada banyak acara istimewa contohnya 9.9 day, 11.11 festival dan 12.12 birthday sales yang sentiasa ada kempen di televisyen, secara tak langsung jualan produk anda di Shopee akan terjual dengan kencang.
  • Pelawat di Shopee memang mencari barang untuk dibeli, bukan sekadar tengok-tengok sahaja.

 

Bila anda menjual di Shopee, anda tak perlu susah-payah buat Marketing, sebab Shopee akan buatkan iklan anda, jadi dapatlah merasa Free Marketing. Bukan sekadar iklan percuma, mereka buat Retargeting lagi.

Anda tak perlu bersusah-payah nak update status macam menjual di Facebook atau berbalas-balas WhatApps semata-mata nak jual barang sampai close. Oleh itu, Shopee memang sesuai untuk anda yang masih lagi bekerja dan tiada masa untuk uruskan bisnes. Jika anda benar-benar berniaga di Shopee, tak mustahil pendapatan anda di sini boleh menandingi gaji kerja sekarang.

 

Kalau anda lepaskan peluang ini, memang rugi. Rezeki sudah ada di depan mata. Sebahagian besar suri rumah sudah mula buat duit sehingga 5 angka sebulan dengan Shopee, sambil jaga anak. Takkan anda nak tengok sahaja.

Kalau anda ada ilmu yang cukup, pasti lumayan bila berniaga di Shopee. Berniaga di Shopee akan jadi lebih mudah bila anda ikut panduan bisnes Shopee yang dinamakan Panduan Auto Shopee.

Saya sendiri ikut bulat-bulat ilmu di dalam panduan tersebut untuk mula buat duit di Shopee. Hasilnya memang sangat lumayan. Kalau anda nak buat bisnes di Shopee, panduan Auto Shopee ini memang amat membantu.

Apa yang lebih penting, anda tak perlu susah-susah muat naik produk satu-satu sebab anda akan diajar macam mana nak buat kedai Shopee automatik dengan lebih 500 produk untuk dijual!

 

Apa yang saya akan belajar dari Panduan Auto Shopee?

  • Panduan bina dan setup kedai Shopee dari awal sampai akhir.
  • Panduan untuk hubungkan kedai Shopee dengan sistem pembekal.
  • Panduan pilih produk dan masukkan 200 produk tersebut di kedai Shopee anda.
  • Panduan kemaskini harga produk dengan panduan untung 20% untuk setiap produk

 

  • Panduan letak harga dengan diskaun setiap produk untuk tarik minat lebih ramai pembeli.
  • Panduan mohon Shopee SSL (penghantaran percuma) untuk akaun Shopee anda.
  • Panduan untuk selaraskan produk dari sistem pembekal ke akaun Shopee anda.
  • Panduan buat pesanan dari pembekal untuk pertama kali bila anda dapat tempahan di Shopee.
  • Panduan nak pantau dan semak tempahan pelanggan dalam sistem pembekal dan aplikasi Shopee

 

  • Panduan intai dan kesan pembeli tegar yang berduit di Shopee untuk dapatkan pelanggan yang benar-benar berkualiti.
  • Panduan untuk melajukan jualan berganda dan pantas.
  • Panduan lancarkan iklan Shopee dengan kos yang rendah.

 

Anda akan diberikan Road Map untuk memulakan bisnes dropship Shopee serta-merta. Tugas anda sudah jadi lebih mudah dengan panduan yang disertakan. Mesti anda terfikir, apa aku nak jual dekat Shopee? Nak ambil stok dekat mana? Nak kena simpan stok ke tidak? Modal nak keluar berapa pula?

Sebenarnya, anda tak payah pening kepala nak cari pembekal sebab kami ada 200 lebih produk dari pelbagai pembekal untuk anda teliti dan jual di kedai Shopee anda. Semua ini anda akan dapat termasuklah sistem automatik, tak payah nak susah payah tulis balik info produk. Klik-klik terus masuk ke dalam kedai Shopee anda.

 

–>> 500 senarai produk yang boleh dijual di Shopee <<–

 

Bila ada pembelian di Shopee, sistem tersebut akan kesan tempahan yang dibuat dari kedai Shopee anda dan pembekal akan terus hantarkan tempahan kepada pelanggan anda. Tugas anda hanyalah pilih dan masukkan produk sebanyak mungkin dan jual di kedai Shopee anda. Selebihnya pantau sahaja.

Bila ada tempahan, bayar pada pembekal dengan harga dropship sahaja. Penghantaran akan diuruskan oleh pembekal. Kami juga akan hadiahkan anda dengan 10 senarai pembekal tempatan untuk memeriahkan lagi kedai Shopee anda.

 

Nanti siapa yang nak tolong tunjuk ajar?

Bila buat dropship Shopee dengan kami, ada satu Group Support untuk anda tanya apa-apa soalan. Kalau ada masalah, boleh tanya soalan di situ. Nanti kami akan sama-sama tolong selesaikan masalah anda tentang bisnes Shopee.

 

Saya betul-betul nak buat dropship Shopee, tapi macam mana caranya?

Jika anda betul-betul serius nak buat dropship Shopee, kami akan tunjukkan caranya. Apa yang anda perlu buat ialah klik pada link di bawah :

 

–>> 500 senarai produk yang boleh dijual di Shopee <<–

 

Kami akan tunjukkan panduan bisnes Shopee ini supaya anda boleh buat bisnes secara automatik dengan pendapatan yang lumayan setiap minggu.

 

 


Email Marketing by Benchmark


9 Langkah Buat Jualan RM10 Ribu Dalam 30 Hari

9 langkah buat jualan RM10 ribu dalam 30 hari

Pernah tak anda terfikir nak buat RM10,000 sebulan? Pasti ada cita-cita seperti itu yang pernah wujud dalam minda anda. Izinkan saya berkongsi 9 langkah buat jualan RM10 ribu dalam 30 hari.

 

9 langkah buat jualan RM10 ribu dalam 30 hari
Apa strategi anda untuk capai pendapatan 5 angka sebulan?

 

1. Cari pasaran yang boleh anda kuasai

Dalam hal ini, anda cari satu pasaran produk atau servis yang anda benar-benar faham dan berpengalaman. Katakan anda boleh jual pakaian niche wanita, buat satu video yang boleh menceritakan pasaran produk wanita tersebut.

 

2. Cari apa masalah yang boleh membuatkan pelanggan bayar untuk selesaikan masalah tersebut

Lihat berapa ringgit yang mereka sanggup bayar asalkan masalah boleh selesai? Lebih besar masalah pelanggan, lebih tinggi mereka sanggup bayar.

 

3. Cari sasaran pelanggan

Orang professional biasanya guna emel. Orang remaja banyak lepak di laman sosial. Ada sebahagian mereka yang suka tengok YouTube dan Google. Kaji macam mana anda nak sampaikan mesej pada mereka mengikut tempat yang mereka suka lepak.

 

4. Besar mana pasaran anda?

Sebelum anda mula menjual, lihat seberapa besar pelanggan anda. Kalau anda tak pasti, buat semula langkah pertama. Kalau anda teruskan, banyak wang dan masa yang akan hangus nanti.

 

5. Apa kaedah yang berkesan untuk sampaikan mesej?

Fikirkan bagaimana mesej anda boleh sampai kepada pelanggan. Boleh jadi mesej dari WhatApps, media sosial seperti Facebook dan Instagram, video di YouTube atau emel. Sejauh mana anda boleh beri komitmen dan boleh fokus? Pilih satu medium sahaja.

 

6. Adakah anda memiliki tawaran yang hebat?

Jika tiada tawaran yang hebat, siap sedia untuk rugi. Pastikan tawaran tersebut bernilai tinggi di mata pelanggan.

 

7. Berapa nilai setiap pelanggan?

Lebih tinggi nilai yang pelanggan anda keluarkan, lebih rendah jualan yang perlu dihasilkan. Periksa semula tawaran anda, apa nilai yang boleh anda masukkan untuk meningkatkan lagi nilai dalam setiap tawaran.

Ada bisnes yang menjual dengan harga RM9 > RM29 > RM129 > RM499

Anda juga perlu lakukan perkara yang serupa.

 

8. Jalankan pengiklanan

Beberapa jenis iklan perlu melalui proses eksperimen sebelum duit anda hangus untuk iklan. Buat beberapa jenis iklan dan tengok mana satu yang berkesan.

 

9. Data bisnes

Dalam banyak-banyak tawaran, yang mana satu pelanggan anda suka? Ada tak pelanggan yang terus beli tanpa banyak tanya? Buat iklan baru dan tuju pada prospek baru yang 100% belum pernah tengok tawaran dalam iklan anda.

Sekiranya anda boleh jadikan prospek sebagai pelanggan setiap hari, anda akan ada aliran tunai yang positif dalam bisnes. Siapa yang tak nak tengok duit masuk setiap hari?

Jika anda tak tahu nak jual produk apa, anda boleh rujuk panduan bisnes Shopee yang sudah dimiliki oleh lebih 3,000 orang usahawan.

Pemasaran dan jualan berjalan seiring. Anda boleh ikut dan terapkan dalam bisnes anda.

 

Email Marketing by Benchmark